Hiiiiii guys!!!
This semester is almost coming to an end and thus time has come for the LAST lesson of the
Tadem in School! As you know every italians love eating and that’s why we are going to talk
about the italian cooking. We’ll present you the origins of some of our traditions concerning food,
what distinguishes Italian recipes and some local curiosities (someone really particular).
So if we make you curious, don’t miss the lesson!!
Also this meeting will be held in 2 languages:
-Italian: for those already having a better knowledge of the language and want to challenge
him/herself
-English: for those wanting to learn more gradually
Both italian and international students are welcome, we’re waiting for you!
Start the weekend with the right sprint!
WHEN: Friday 14th of December, 6.30pm
WHERE: Building 11 (Architecture - Campus Leonardo), first floor, Room III.A (Italian) or Room
III.D (English)
PRICE: FREE!!!
(Registration at the office is NOT required!)
 
-------------------------------
[ITALIAN VERSION]
 
Ciaaaaao Ragazzi!
Il semestre sta quasi volgendo al termine ed è tempo quindi dell’ULTIMA lezione del Tandem in
School! Come ben sapete gli italiani sono tutti buon gustai ed ecco perchè per concludere vi
parleremo della cucina italiana. Vi spiegheremo l’origine di alcune nostre tradizioni culinarie,
cosa contraddistingue la cucina italiana e alcune curiosità locali (alcune molto particolari).
Perciò se ti abbiamo incuriosito, non mancare!!!
 
Anche questa lezione sarà tenuta in 2 lingue:
- Italiano: per chi ha già un livello più avanzato di conoscenza della lingua e vuole mettersi alla
prova
- Inglese: per chi preferisce apprendere in maniera più graduale
Sono benvenuti sia studenti italiani che stranieri, vi aspettiamo!
Forza, venite e divertitevi con noi!
QUANDO: Venerdì 14 Dicembre, ore 18:30
DOVE: Edificio 11 (Architettura - Campus Leonardo), primo piano, aule III.A (Italiano) e III.D
(Inglese)
PREZZO: GRATIS!!!
(NON è necessaria la registrazione in ufficio!)
Date: 
14/12/2018 - 18:30
Address: 
Italy